Continuăm întâlnirile de informare, cât și de semnare a contractelor, de data aceasta la Pitești.

Încercăm să informăm cât mai bine, deoarece o parte din persoane nu au cunoștinte legale că să înțeleagă acest subiect foarte bine sau au fost dezinformate. O întrebare care ne-a atras atenția în cadrul întâlnirii a fost: De ce se prescriu drepturile la data de 08.05.2022, dacă această dată nu apare niciunde în Hotărâre?

Nu este nevoie să scrie în Decizia Curții pentru că este deja prevăzut în Lege. Conform articolului 2517 din codul de procedură civilă, termenul general de prescripție al unei Hotărâri Judecătorești civile sau administrative este de 3 ani (https://lege5.ro/Gratuit/gi2tsmbqhe/art-2517-termenul-general-de-3-ani-codul-civil).

Deci, cu excepția situațiilor extraordinare prevăzute de lege, termenul de prescripție în deciziile administrative și civile este 3 ani de la data deciziei instanței (cazul nostru). Acest termen se împlinește pe dată de 8 mai 2022. Vă mai comunicăm că există și situații extraordinare la care noi am putea să apelăm pentru a prelungi acest termen. Lucrăm la acest aspect și vom reveni cu alte informații și noutăți.

Alegerea e strict a dumneavoastră. Informați-vă și faceți alegerea corectă. Mulțumim miilor de oameni care au semnat deja cu noi – ne luăm angajamentul de a nu vă dezamăgi!

Vreți să vă ajutăm cu valorificarea drepturilor câștigate? Descoperiți oferta PetroActive.

Pentru alte informații, accesați link-ul Proiect 8% sau urmăriți pagina noastră de Facebook.

Contactați-ne folosind adresa de mail: office@petroactive.ro sau telefonic la 0772.205.608 (L-V, 09-17).